TiltViewer requires JavaScript and the latest Flash player. Get Flash here.
Cazare
  • Pensiunea noastrã se situeazã la 26 km de Odorheiu Secuiesc care poate fi apropiatã urmãrind direcþia Târnavei Mare ºi ajungând în mijlocul lumii cãtunelor de la Izvoare. Pensiunea Gyopar îºi aºteaptã oaspeþii într-un mediu plãcut unde aerul curat al brãdeturilor harghitene ºi gâlgâitul neîncetat al pârâului Ivo garanteazã o atmosferã minunatã ºi o relaxare perfectã, aceasta fiind totodatã situatã la altitudinea de 795 m.

  • La parter se gãseºte o sufragerie unde oaspeþii pot opta atât pentru demipensiune, cât ºi pentru pensiune completã. Pâinea de casã prãjitã la cuptor, sarmalele, friptuta de porc ºi alte meniuri tradiþionale din gastronomia localã toate formeazã un adevãrat „paradis” pentru gurmanzi.

  • Atmosfera serii este asiguratã de rachiul de prune din bar, dar serile pot fi plãcut petrecute ºi la un pahar de vin alãturi de prieteni.

  • Etajul întâi poate fi apropiat din antreul de la parter, unde se gãsesc douã camere cu douã paturi ºi douã grupuri sanitare la coridor. La etajul doi ºase camere stau la dispoziþia oaspeþilor cu douã grupuri sanitare, iar dacã aveþi poftã de citit, de discutat sau doriþi sã vã uitaþi la televizor, vã stã la dispoziþie un mic salon pentru acest scop.

  • În curtea pensiunii se gãseºte un foiºor, la malul pârâului sunt aºezate 5 cãsuþe de lemn fiecare dotatã cu câte douã paturi, galerie pentru copii, un grup sanitar, o mãsuþã, un dulap ºi televizor. În faþa cãsuºelor sunt terenuri de joacã pentru copii. Lacul cu pãstrãvi vã oferã posibilitatea de a vã încerca talentul de pescar.

  • Casa la cheie de pe terenul de vizavi are douã apartamente ale cãror capacitate este de 8-8 persoane. În fiecare apartament sunt douã camere, galerii pentru copii, o bucãtãrie bine echipatã ºi un grup sanitar.

Simþiþi-vã ca acasã aici în Transilvania!

 
created by: lokopi WEB