TiltViewer requires JavaScript and the latest Flash player. Get Flash here.
Szállás

Köszöntjük a Gyopar Panzió honlapján! 

Székelyudvarhelytõl 26 km-re a Nagyküköllõ mentén haladva, az ivói tanyavilág ölében talál rá – a Gyopár vendégváró panzióra. A hargitai fenyvesek mindig friss illatával és az Ivó-patak halk csörgedezésével körülölelt, a tengerszint felett 795 méter magasan lévõ szálláshely szivesen ad otthont a pihenni, szórakozni, túrázni vágyóknak.

 

  • A panzió földszintjén található egy étkezõ ahol vendégeink kivánsága szerint teljes és félpanzióval ajánljuk étkezési szolgáltatásainkat. A kemencében sült házikenyér, töltött káposzta, malacpecsenye és sok hagyományos ételkülõnlegesség igazi “ paradicsomot” varázsol az ínyencek részére.

  • A bárban pedig jegespalackból töltött zamatos szilvapálinka hozza meg hangulatát, az esti órákat borozgatással, közös beszélgetéssel töltheti.

  • A földszinti elõtérbõl van a feljárat az elsõ emeletre, ahol 2 darab kétágyas szoba található valamint két különálló fürdõszoba a folyosón. A második emeleten 6 darab szoba két különálló fürdõszobával várja a pihenni vágyókat, és ha olvasni, beszélgetni, televiziózni támad kedve, megteheti az itt található kis társalgóban.

  • A panzió udvarán található egy sörözõ, a csobogó patak partján 5 egymás mellett álló kis faház, mindegyikében két ágy, egy galéria a gyerekeknek , egy fürdõszoba, kis asztal, szekrény és televizió. A faházak elõtt játszótér biztosít kikapcsolódást a gyerekeknek. A kis pisztarangos tónál akár horgásztudását is kiprobálhatja.

  • A szemközti telken található kulcsosházunk két apartmanból tevõdik össze, amely nyol-nyolc fõ kényelmes elszállásolására alkalmas. Az apartmanban két különálló szoba, a gyerekeknek emeleti galéria, egy felszerelt konyha és fürdõszoba áll a kedves vendégek rendelkezésére.
 
created by: lokopi WEB